Szolgáltatásaink

Cégünk elsődleges célja vagyon illetve érték őrzése és védelme.

Miben segíthetünk?

Személyvédelmi szolgáltatás

A biztonsági tevékenységünk az anyagi javak, értékek és személyek védelmére vonatkozik, képzett és okleveles vagyonőrökkel történik, a Megyei Rendőr-főkapitányság által jóváhagyott biztonsági terv alapján. A tevékenység lényegében egy bizonyos terület őrzését (ügynökök bevonásával) jelenti, az ügyfél igényeit követve.

A rendkívüli személyreszabhatóságnak és a széleskörű célközönségnek hála, a humánbiztonsági tevékenység olyan biztonsági intézkedések komplexuma, amelyek célja:

- a vagyonlopás megakadályozása, a személyek és a vagyon sértetlenségének biztosítása, az biztosított területen belüli béke és rend biztosítása.

A biztosított területek méretüktől, összetettségüktől és hatáskörtől függően több kategóriába sorolhatók, például:

 Lakások / lakótelepek, kulturális objektumok, oktatási intézmények, közintézmények, irodaházak, üzletek, ipari létesítmények, építkezések, raktárak, kaszinók, sportfogadó csarnokok, magánházak stb.

Kamerás megfigyelőrendszerek

A szolgáltatás magánszemélyeknek és jogi személyeknek egyaránt szól, és bármilyen helyen és távolságból megvalósítható: otthonok, irodaterületek, üzletek, raktárak stb.

Felügyeleti és beavatkozási szolgáltatás mindazoknak, akik már telepítettek riasztórendszert, diszpécserünkhöz kapcsolva, és azoknak is, akik nem rendelkeznek ilyen rendszerrel. A rendszer telepítéséhez az ügyfelek kiválaszthatják a megfelelő opciót az alábbi elérhetőségen: www.emamut.ro

A távmegfigyelési tevékenység lehetővé teszi a videók VALÓS IDEJŰ megfigyelését, valamint rögzítését és tárolását saját diszpécser irodánkban, éjjel-nappal, amelyet később bizonyítékként, illetve ügyfeleinknél a célszemélyek azonosítására használhatunk fel.

A „Megfigyelés és gyors területi beavatkozás” szolgáltatáson keresztül könnyen és diszkréten megjeleníthetők a riasztórendszert élesítő és hatástalanító személyek, az élesítés és hatástalanítás időpontja, a betörésjelző riasztás, a hálózat feszültséghiánya, rendszerszabotázs lehetősége és tűzriasztás.

Rendezvénybiztosítás

A rendezvénybiztosítási szolgáltatás kulturális, vallási rendezvények, fesztiválok, koncertek, kiállítások, vásárok stb. előtt és alatt egyaránt alkalmazott biztonsági intézkedések komplexuma. A rendezvénybiztosítás professzionális megközelítése garantálja a nyugodt légkört és a rendezvény gördülékeny lebonyolítását.

Az INTERSEC GENERAL PROTECT 20 éves tapasztalatának és a rendezvénybiztosítási területén szerzett kiváló eredményeknek köszönhetően gondoskodott a legfontosabb váradi rendezvények biztonságáról. INTERSEC GENERAL PROTECT a asigurat securitatea unora dintre cele mai importante evenimente din Oradea

Sportesemények biztosítása

Ez a szolgáltatás sportesemények (mérkőzések, tornák, gálák, versenyek stb.) szervezése esetén szolgál.

A biztonsági szolgáltatásokat saját, szakmai képesítéssel rendelkező munkatársaink végzik, akik biztosítják a rendet és a zökkenőmentes események lebonyolítását. Biztosítunk csapatokat beavatkozás lehetőségére is, akik szükség esetén segítenek az incidensekben résztvevő személyek helyszíni eltávolitásában.

victor-he-8wOToN7KeQ4-unsplash

Bármikor elérhetőek vagyunk!