Serviciile noastre

Societatea noastră are ca obiect de activitate principal paza și protecția obiectivelor, bunurilor și valorilor.

Cum te putem ajuta?

Servicii de pază umană

Activitatea de pază se referă la protecția bunurilor, valorilor și persoanelor și se realizează cu agenți de securitate instruiți și certificați, în baza unui plan de pază aprobat de Inspectoratul Județean de Poliție. În esență, activitatea presupune paza (cu agenți) unei anumite zone, urmărind nevoile clientului.

Având o adresabilitate foarte largă și fiind adaptat nevoilor specifice fiecărui beneficiar, activitatea de pază umană este un complex de măsuri de securitate care au ca scop:

– prevenirea sustragerilor de bunuri, asigurarea integrității persoanelor și bunurilor, asigurarea liniștii și ordinii în cadrul obiectivului.

Obiectivele securizate se pot încadra în multiple categorii în funcție de mărime, complexitate și domeniul de activitate, cum ar fi:

 Reședințe / ansambluri rezidențiale, obiective culturale, instituții de învățământ, instituții publice, clădiri de birouri, magazine, obiective industriale, șantiere, depozite, casinouri, săli de pariuri sportive, locuințe private, etc.

Monitorizare si supraveghere video

Serviciul este destinat atât persoanelor fizice, cât si persoanelor juridice, putând fi implementat în orice tip de locație și la orice distanță: locuințe, spații birouri, magazine, depozite, etc.

Serviciile de monitorizare și intervenție pot fi oferite atât celor care au deja instalat un sistem de alarmă, prin conectarea acestuia în dispeceratul nostru, cât și celor care nu au un astfel de sistem. Pentru instalarea sistemului, clienții pot alege varianta optimă accesând: www.emamut.ro .

Activitatea de supraveghere video la distanță permite posibilitatea monitorizării ÎN TIMP REAL a imaginilor video precum și înregistrarea și stocarea acestora în dispeceratul propriu, 24/24, putând fi folosite ulterior ca probe sau la identificarea persoanelor vizate în obiectivele clienților noștri.

Prin serviciul de „Monitorizare și Intervenție Rapidă la obiectiv” sunt vizualizate, într-o maniera facilă și discretă, persoanele care armează și dezarmează sistemul de alarmă, orele la care s-a efectuat armarea şi dezarmarea, alarmarea la efracție, lipsă de tensiune în rețea, posibilitatea unui sabotaj de sistem și alarmarea la incendiu.

Paza si interventie evenimente

Serviciul de securizare evenimente reprezintă un complex de măsuri de securitate aplicate atât înainte cât și pe perioada desfășurării unor evenimente culturale, religioase, festivalurilor, concerte, expoziții, târguri, etc.,. Abordarea profesională în securitatea evenimentelor oferă o atmosferă relaxată și desfășurarea evenimentului fără incidente.

Datorită experienței de 20 de ani cât și a rezultatelor excelente în domeniul securității evenimentelor, INTERSEC GENERAL PROTECT a asigurat securitatea unora dintre cele mai importante evenimente din Oradea

Paza evenimente sportive

Acest serviciu este destinat în cazul organizării manifestărilor sportive (meciuri, turneuri, gale, competiții, etc.)

Serviciile de securitate sunt asigurate cu personal propriu, calificat în acest sens pentru asigurarea ordinii și bunei desfășurări a evenimentelor. Se alocă și echipaje de intervenție care să sprijine la nevoie acțiunea de îndepărtare din spațiul amenajat a persoanei sau a grupului de persoane implicate în incidente.

victor-he-8wOToN7KeQ4-unsplash

Mereu pe recepție.